ПО ПЪТЯ НА ТРАКИТЕ

Елате с нас, на необикновенно преживяване в тайнствените дебри на Родопите и опознайте живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3000г. Посетете светилищата, на които са правили жертвоприношения към боговете, изживейте култа към Бог Дионис, опознайте бита и вярванията им, чуйте магическите песни на Орфей, бъдете част от древните им ритуали и не на последно място, чрез offroad с руски джипове вдигнете адреналина си, всичко това съчетано с изумителната красота на дивата природа. А в края на това приключение, ще Ви очаква вкусен обяд, който трябва да приготвите сами, край лагерния огън. Заредете тялото и душата си с древните енергийни полета на планината.

Предизвикайте себе си и си позволете да излезнете от стереотипа на познатите туристически атракции и да се потопите в древното вълшебство на предците ни. Посетете места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света, елата с нас и ще усетите магията на хилядолетната ни история.

САФАРИ С РУСКИ ДЖИП

Подарете си незабравимо преживяване из необятната красота на Родопите! Елате с нас на вълнуваща разходка из най-потайните кътчета на планината, прекосете ледените реки, изкачете най-високите върхове по екстремни терени, опознайте забележителностите и се насладете на гледки, които ще спрат дъхът ви и ще оставят траен спомен в сърцата ви.  А за  незабравим завършек на това вълнуващо пътуване сме ви подготвили вкусен обяд сред природата –  съставен изцяло от био продукти на местни производители, с гаранция за качество!

Позволете си поне за малко да избягате от скучното и сиво ежедневие и да се потопите в магията на природата! Маршрутът и забележителностите, които да видите, се определят индивидуално, според вашите желания! Ние ще сбъднем и най-смелите ви мечти! Дали ще изберете екстремното сафари или ще предпочетете спокойната разходка с пикник, а може би ще съчетаете всичко в един незабравим ден – решавате вие, ние ви гарантираме, че ще се върнете отново! 

РОМАНТИЧНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Подарете си незабравимо изживяване с любимия човек в дивната красота на Родопите! Качете се на най-високите, най-свещените и най-древните върхове в мистичната планина, по екстремни пътища с високо проходима руска техника, а на върха ние ще сме ви подготвили незабравимо романтично преживяване, което дори в най-смелите си мечти не сте си представяли!

Насладете се заедно с любимия на неповторимо преживяване, изпълнено с романтични моменти, красиви пейзажи, спиращи дъха гледки и много шампанско за Вас и Вашия любим човек!