ТИЙМБИЛДИНГ

„Научих, че хората забравят какво си им казал. Хората забравят какво си направил.

Но никога не забравят как си ги накарал да се чувстват“

~ Мая Анджелоу

Ние вярваме, че мотивацията и вдъхновението са едни от най-важните фактори за успех.

 

Подарете на Вашите служители незабравимо изживяване, чрез нашите индивидуално изработени за Вас оферти за тиймбилдинг и богат набор от обучения, съчетайте приятното с полезното и превърнете Вашия екип в едно неразрушимо цяло.

 

Тиймбилдинг програмите са предназначени за създаване на нови и сплотяването на вече съществуващи колективи с помощта на комплекси от интерактивни, спортни, екстремни и творчески задачи в неформална обстановка. За да имате успех в своя бизнес е необходимо не само да подберете екип от най – добрите служители, но и да ги научите да работят в екип и да разчитат един на друг. 

 

Изграждането на истински екип е дълъг процес, който обикновено отнема години на една компания и част от този процес е да се подберат точните специалисти, за да могат те в последствие да се обединят в постигането на отделните цели, които се формират всеки един ден в работния процес. За да се постигне пълен успех при решаването на тази задача, ръководния състав на фирмите неминуемо е изправен пред непрестанния процес на опознаване на своите служители и разкриването на техните истински качества.

 

Доказано е, че човек най-добре разкрива себе си, когато преодолява препятствия или... "играе". Няма по добър метод за опознаване на служителите в един колектив от тиймбилдинг програмите. Приключението е странно преживяване в нестандартна среда, което освобождава и сплотява хората, позволява им да проявят творчество, инициативност, креативност, комуникация и още много скрити качества, които не биха могли да бъдат наблюдавани и оценени в обикновена работна среда. Това е и начина да откриете най-силния лидер или най – добрия изпълнител сред Вашия екип, след което да го позиционирате на точното място във Вашата компания.

 

Дали ще се катерят, ще търсят съкровища или ще се занимават с интелектуални игри, важното е участниците да се освободят от професионалната "маска" и да разкрият нови неподозирани качества в себе си.

 

Програмите ни са съобразени изцяло с Вашите изисквания, броят на участниците, възрастовата група, съотношението мъже - жени, времевият им ресурс, нивото на физическа подготовка, мястото за провеждане, целите на обучението, дейността на фирмата и др.

 

Тиймбилдингът е най – доброто средство за управление на ефективността на работата в екип.

ВИДОВЕ ИНДИВИДУАЛНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И ТИЙМБИЛДИНГ

Програма „По пътя на траките“ 

Описание

Елате с нас, на необикновенно преживяване в тайнствените дебри на Родопите и опознайте живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3500г. Посетете светилищата, на които са правили жертвоприношения към боговете, изживейте култа към Бог Дионис, опознайте бита и вярванията им, чуйте магическите песни на Орфей, бъдете част от древните им ритуали и не на последно място, чрез offroad с военна техника вдигнете адреналина си, всичко това съчетано с изумителната красота на дивата природа. Ще имате възможност да видите диви животни, като елени и диви свине, в естестената им среда и да запечатате тези уникални моменти на лента. А в края на това приключение, ще Ви очаква вкусен обяд, който трябва да приготвите сами, край лагерния огън. Заредете тялото и душата си с древните енергийни полета на планината.

 

Предизвикайте себе си и си позволете да излезнете от стереотипа на познатите туристически атракции и да се потопите в древното вълшебство на предците ни. Посетете места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света, елата с нас и ще усетите магията на хилядолетната ни история.

 

Офертата е валидна при следните условия: 

 

Продължителност: 4-5часа 

Офертата включва
  • Комплимент от екипа на MD
  • Сертификати
  • Лагерен огън и барбекю високо в планината с био продукти от местни производители
  • Посещение на местност с висока концентрация на диви животни и заснемането им в естествена среда
  • Посещение на съвременен параклис, високо в планината, построен върху древен храм на траките
  • Outgoing игри, включващи автентично пресъздаване на древен ритуал на траките на самото светилище
  • Посещение на скално светилище на траките
  • Offroad с руска техника из необятната Родопска шир и възможност за заснемане на уникални природни феномени

Тиймбилдинг „Екстрийм” - Военно положение

Описание

С изцяло екстремният си характер, идеята на този вид тиймбилдинг е покачването на адреналина на участниците в него, във всеки следващ миг. Предлагаме Ви, невероятно екстремно преживяване в дебрите на вълшебната Родопа планина. Програмата, Ви дава възможност, да се потопите в автентично пресъздадено специално за Вас, военно положение. Ще се возите на истинска военна техника, ще изживеете адреналина от offroad в планината, за най- смелите сме приготвили истински боен арсенал, с който да изпробват уменията си, а като награда, ще Ви очаква неочаквана изненада в недокосната от човека природа. Ще усетите аромата на местните питиета и ще трябва да решите куп загадки, които да Ви отведат до крайната цел, а тя е да спечелите надпреварата и да се превърнете в най- добрият войник, който Родопа е виждала. А за тези от Вас, които обичат спокойствието и искат да се насладят на девствените дебри на природата ще имат възможност за наблюдение на диви животни в автентична среда. Събудете своя приключенски дух и се пригответе за едно неповторимо изживяване! Ако не в Родопите- къде, ако не сега – кога? 

Тиймбилдинг „Релакс” 

Описание

Релаксиращият тиймбилдинг е за тези екипи, които търсят пълна почивка, извън напрегнатото ежедневие, без никакво натоварване. Основните занимания на участниците се изразяват в приятни походи сред природата, съчетано в комбинация с леки и тонизиращи игри. Опознаването на нови природни забележителности в Родопския край съчетано с релаксираща музика и местни ястия ще рестартира тялото и ще допринесе за пълната Ви релаксация. 

Тиймбилдинг „Спорт”

Описание

Този вид тиймбилдинг се изразява в организирането на различни спортни игри или турнири за участниците в него. Спортната фирмена почивка предлага богата гама от игри, които могат да бъдат както футболни, волейболни, хандбални, щафетни и много други видове физически спортни състезания, така и състезания с логически игри. Този вид тиймбилдинг провокира конкурентността между състезателите и разкрива множество различни за всеки един участник качества и черти от характера му.

Тиймбилдинг „Фън”

Описание

Изпълнен с голяма доза смях и забавления, този вид тиймбилдинг предлага широка гама от активности с игрови елементи, насочени предимно към зареждане на екипа с положителни емоции. В тази програма се акцентира на забавните преживявания за служителите във Вашата фирма. Дали ще изработват сами карнавалните си костюми, ще се състезават със завързани очи или ще се замерват с балони с вода, важното е през цялото време забавлението да е на 100%. Най-важното в това тиймбилдинг обучение е всеки един от екипа да освободи емоционалните си блокажи, да се смее и забавлява. А смехът вирее, звъни и ликува там, където хората се съберат заедно, където въпреки своите различия те разрешават на себе си и на другите да бъдат просто свободни да изразят себе си. 

Тиймбилдинг „Долу задръжките... :)” 

Описание

Тази програма дава възможност Вашите служители да преживеят наистина незабравими мигове. В тази тиймбилдинг програма са предвидени активности, като караоке парти, различни по вид игри, които предполагат изграждането на по-близки взаимоотношения в колектива, включени са танцови елементи и други забавни предложения. След изживяването на тази програма, всеки един от Вашите служители ще може да си даде отговор на въпроса „Какво е това въображение?“. С малко помощ от Ваша страна ние ще успеем да помогнем на служителите Ви да се освободят от натрупаните отрицателните емоции по между им и да се почувстват като истински приятели. 

Тиймбилдинг „Дайте воля на актьора!” 

Описание

Дайте възможност на вашите служители да се представят в нова светлина. Влизайки в различни роли от известни пиеси- Жулиета, Дон Жуан, Дон Кихот..., и слагайки маската, всъщност всеки от тях ще трябва да преодолее собствената си същност и да блесне под светлината на прожекторите на една нестандартна сцена, а публиката, това са хората, с които работи всеки един Ваш служител в работното ежедневие. Тази тиймбилдинг програма е изключително забавна и може да бъде както самостоятелен модул, така и част от друг вид тиймбилдинг програма. 

 

Предизвикайте себе си и си позволете да излезнете от стереотипа на познатите туристически атракции и да се потопите в древното вълшебство на предците ни. Посетете места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света, елата с нас и ще усетите магията на хилядолетната ни история.

 

Офертата е валидна при следните условия: 

 

Продължителност: 4-5часа 

Изработената тиймбилдинг програма има за цел да:

се справите със стреса на работното място
преодолеете най-разпространената съвременна болест Бърнаут (професионално прегаряне)
изгради и сплоти
колектива
се намерят отговори на възникнал проблем между хората в колектива

Здравето и Вашият живот е най- важното за нас, затова ние работим само с лицензирани и професионални партньори!

Нашата мисия, е да Ви накараме поне за малко да излезете от калъпа на стереотипите и зоната си на комфорт.

Темите на игрите могат да бъдат изцяло съобразени с Вашите нужди и изисквания. Възможно е изработването на индивидуална тиймбилдинг програма за Вашата компания, включваща различни модули от различните видове тиймбилдинг активности,  съчетание на различни елементи от програмите.

Програмата ще бъде съставена, така че да съответства на Вашите желания и да е съобразена с бюджета Ви. Всички предлагани услуги са гъвкави и могат да се проведат и в изнесена форма на открито сред природата. 

Цената може да бъде договорена според броя участници в тиймбилдинга!

„ Ако не Вие, кой? Ако не сега, кога? ”